BMW 3-Serie: BMW e30 Start niet

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 316i

Hallo

ik ben bezig met een BMW e30 uit 1991 316i , ik heb de D-riem vv, en koppaking vv , hij krijgt benzine en vonk maar wil niet lopen
D-riem staat optijd voor de volle 100% en alle stekkers juist aangesloten maar wil niet meer lopen , heeft iemand ervaring hier mee ?

vdehaan

Geplaatst door vdehaan (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

bougiekabels goed gemonteerd? Geen nokkenassen verwisseld? Worden de bougie's ook nat? m.a.w. komt de benzine in de compressieruimte?
Geen stekkers verwisseld (volgens mij waren er 2 stekkers om te wisselen,eentje van de bdp sensor(als het injectie is dan))

vdehaan (0) PRO, 12 jaar geleden

bougie kabels zitten er goed op nokkenas is niet verwisseld benzine komt op zijn plek idd 2 stekkers zijn hetzelfde maar ik heb hier nog een e30 staan exact hetzelfde en alle stekkers kloppen , het is een injectie idd , hij ploft wel , maar miss dat hij togh een paar graden verkeerd staat .... want hij pakt hem net niet op

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

dus niet 100% op tijd... Zou het eerst maar controleren

vdehaan (0) PRO, 12 jaar geleden

hij loopt weer , toen ik de kop eraf heb gehad heb ik de kleppen vervangen en dus ook de nokkenas poelie eraf gehad en in die spivertanding zit speeling van 2a 3 tanden hij ik had hem helemaal rechts staan maar moest dus gewoon weer in het midden staan .

maar wel bedankt in iedergeval voor het mee denken

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.