BMW 3-Serie: BMW e46 320 coupe kachel blaast geen warme lucht

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.2

Hallo,

Wie kan mij helpen met het volgende probleem. Ik heb hier een BMW 320Ci van 2001 en deze blaast alleen maar koude lucht.

Het volgende heb ik al vervangen

Thermostaat
Kachelkraan
Kachelradiateur doorgespoeld

Ik heb het koelwater al gevuld met een vacuumvuller. Nu is het volgende aan de orde. Als ik de auto ontlucht d.m.v de ontluchtingsschroef
en de auto op de krik heb ik even warme lucht. Zo snel ik de auto weer laat zakken en een stukje ga rijden worden de kachelslangen naar 2 km weer koud en blaast de auto weer koude lucht. Het lijkt wel als er nog lucht in de leidingen zit. Ga ik opnieuw ontluchten is het weer eventjes goed en daarna heb ik weer koude lucht.

Wie heeft dit probleem eerder gehad en kan mij hierbij helpen. Ontlucht ik hem niet goed of zijn er nog andere manieren?

jvdvechte

Geplaatst door jvdvechte (0) PRO , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carlosvdk68 (0) PRO, 9 jaar geleden

Lijkt me toch dat de nieuwe thermostaat niet goed werkt, (ff ouderwets checken met de waterkoker) ik neem dan aan dat ie nergens lucht pakt. (reservoir niet gescheurd..)
Met de vacuumvuller kan het vullen eigenlijk niet fout gaan, handmatig vullen is een ander verhaal bij BMW.

Marjacq (0) PRO, 9 jaar geleden

Is de waterpomp wel goed ? probleem bekend dat schoepenwiel los zit....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.