BMW 5-Serie: BMW E60 CD-wisselaar gaat zich zelf herladen na openen van de d

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

Hallo,

ik heb een vreemd probleem met mijn CD-wisselaar.

De wisselaar functioneerd gewoon goed maar soms gaat deze na het openen van de deur (dus al voor het starten) alle cd's opnieuw laden. (Het zelfde wat ie doet als de spanning er een keer af is geweest)
Tevens word dan heel even in het info display weergegeven "please insert navigation cd" maar die is er dus niet uit geweest.

Het rare is ook dat het voor kan komen dat dit 10x achter elkaar gebeurd en daarna een paar weken niet meer voor komt!

Ik hoop dat iemand dit ooit eerder meegemaakt heeft en het op heeft kunnen lossen want anders is het zoeken van een naald in een hooiberg denk ik.


Gr Chris

Chris en Pat

Geplaatst door Chris en Pat (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

edje525da04 (0), 12 jaar geleden

Beste,

Neem eens contact op met servimac, is specialist daarin en is niet duur. www.servimac.be

harnak (0), 12 jaar geleden

Ik heb 3 jaar rondgereden met zon soort storing ,Radio uitvallen navigatie uitvallen.en als ik de deur opende deed hij het af en toe weer .
Bleek bij mij de tweetre in het portier te zijn die van zijn plaats was gekomen en in bepaalde gevallen massa maakte en de boel dus uitzette, misschien heb jij ook wel zo iets .

Chris en Pat (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo,

ik heb inmiddels gecontroleerd wat bij jou het probleem was maar helaas zonder succes... Ik moet ook zeggen dat de wisselaar de laatste 3 weken geen problemen heeft vertoont maar dat kan zomaar weer anders worden....[quote=harnak]Ik heb 3 jaar rondgereden met zon soort storing ,Radio uitvallen navigatie uitvallen.en als ik de deur opende deed hij het af en toe weer .
Bleek bij mij de tweetre in het portier te zijn die van zijn plaats was gekomen en in bepaalde gevallen massa maakte en de boel dus uitzette, misschien heb jij ook wel zo iets .[/quote]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.