BMW 5-Serie: Brandstofpomp terugplaatsen lukt niet

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: M54

Ik heb een nieuwe brandstofpomp geplaatst en nu moet de deksel waar de vlotter aan vast zit weer terug geplaatst worden, maar deze krijg ik met geen mogelijkheid op z'n plek. De lange witte pen waar ook de vlotter aan vastzit, lijkt te lang, waardoor de deksel niet op zijn plaats kan. Ik zal 't verkeerd doen, maar volgens diverse filmpjes moet 't redelijk makkelijk gaan. Bij mij dus niet.

De vlotter moet buiten de witte geraamte komen dat in de tank zit, maar waar moet de witte lange pen geplaatste worden? Moet deze ook ergens in een uitsparing van de witte geraamte komen of moet deze net als de vlotter erbuiten komen?

Help aub


Gr. Dave

desuperdave

Geplaatst door desuperdave (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

desuperdave (0), 9 jaar geleden

Inmiddels is het probleem opgelost. Achteraf moest ik éérst de rubberen ring van de deksel in de opening terugplaatsen ipv de ring op de houder te plaatsen en dan het geheel in de tank terugplaatsen.
Doordat ik 't andersom deed (door YouTube film) kwam de deksel met daaronder dus de vlotter, niet goed in de houder terecht.

Closed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.