BMW : (Coupe)Probleem met elektrische klapramen achter

Hallo,

ik heb deze auto nu net een week en bevalt tot nu toe erg goed. Nu heb ik alleen een probleem met de de klapramen aan de achterzijde, deze zijn elektrisch bedient en werken niet, doen
helemaal niets.. Ik heb de zekering al even nagekeken, maar helaas, deze is goed. Gezien het feit dat ze het beide niet doen denk ik toch aan een bedrading probleem. Hebben jullie een idee waar ik zou kunnen beginnen of goede tips?

Alvast bedankt.
Richard

Richardj

Geplaatst door Richardj (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

zit de kinderslot schakelaar er niet op? schakelaar tussen de raamschakelaars.

stefan84 (0), 18 jaar geleden

anders even naar de schakelaars / bediening raam controleren!

meten = weten

succes

Stefan

Richardj (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de reacties!
Kinderslot schakelaar heb ik naar gekeken maar niet gevonden, volgens mij zit die er niet op(het is een coupe). Hij staat nu even bij de dealer waar ik hem gekocht heb. Er zit nog garantie op. Zodra ik meer weet zal ik het doorgeven!

stefan84 (0), 18 jaar geleden

ben benieuwd..

Richardj (0), 18 jaar geleden

Nou, ik ben bij de (BMW) dealer geweest en het probleem is na andherhalf uur zoeken gevonden. Men dacht eerst dat de relais kapot waren maar bij nader onderzoek leek het of de computer het niet doorgaf. Als laatste toevlucht toch nog maar even de beide tuimel schakelaars doorgemeten en dit bleken de boosdoeners, ze waren beide kapot! Dicht wouden ze wel maar open niet meer. Dus Stefan, je had gelijk!
Bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW Overig of stel zelf een nieuwe vraag.