BMW : c.v. ervaring achteraf inbouw cv voor compact

Hallo, Volgens de schemas en dealer kan er een universele afstandsbediening op een bestaande c.v. gebouwd worden. De plus gestuurde afstandbediening zal op de positie 24 en 25 van de 26 polige stekker van de ZV unit aangesloten moeten worden. Als i op deze draden meet komt er geen enkele puls bij openen of sluiten met de sleutel. op positie 24 zat geen draad, deze moest in de stekker gebracht worden. op een andere positie is en wit/rode draad waar ik wel een puls krijg als de sleutel op "open" wordt gedraaid. maar de andere puls is niet te vinden. Wie heeft hier ervaring mee of het mogelijk is om dit toch werkend te krijgen. Alvast bedankt.

R.arkes

Geplaatst door R.arkes (0) PRO , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

R.arkes (0) PRO, 18 jaar geleden

Probleem opgelost, Ik wat vergeten dat er in de slotvanger zelf de portierschakelaar zit vandaar dat ik het niet voor elkaar kreeg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW Overig of stel zelf een nieuwe vraag.