BMW 3-Serie: cv e46 van 1999

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 323

Hoi,

Ik heb een probleem met mijn centraaldeurvergrendeling en alarm. Als ik mijn deuren op slot wil doen knipert het rode lampje wel op mijn sleutel. maar de deuren gaan dan niet op slot. soms gaan de deuren wel op slot alleen dan knippert het rode lampje onder mijn spiegel niet. Ik doe nu mijn deuren op slot gewoon met de sleutel in het slot maar ook dan brand het rode lampje niet onder aan mijn spiegel. En van slot gaat met mij sleutel op afstand ook maar af en toe. Met mijn reserve sleutel heb ik het zelfde probleem. Wat kan dit zijn??


Groeten peter

peter rottier

Geplaatst door peter rottier (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ybuddie (0), 16 jaar geleden

de CV module die in de kofferbak zit is defect. reparatie is zo gebeurt, alleen erg kostbare reparatie. hoe dit moet weet ik niet alleen heeft een kennis van mij het zelfde probleem een keer gehad, begint met af en toe en dan steeds vaker.

peter rottier (0), 16 jaar geleden

Bedankt,

Wat kost dit grapje ongeveer.

Groeten peter

ybuddie (0), 16 jaar geleden

durf ik zo niet meer te zeggen.
sorry.......

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.