BMW 7-Serie: dasboard verlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 735 i

hallo, kan mij iemand vertellen hoe de dasboard verlichting van een bmw werkt, heb hier een 735 waarvan de kilometerteller, dagtteller en infopaneel goed werken en de dimmer ook. de verlichting van snelheid en toerenteller, brandstof en temperatuur gaan pas branden als motor loopt en licht wordt ingeschakeld. alleen duurt dit een hele tijd en dan knippert hij aan en uit soms blijft hij dan ook weer goed branden. kan mij iemand vertellen waar dit aan kan liggen.

bensautobedrijf

Geplaatst door bensautobedrijf (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

driver3 (0), 15 jaar geleden

zit het niet in de licht schakelaar mischien?? slechte kontackten

bensautobedrijf (0) PRO, 15 jaar geleden

dat denken we hier ook, maar misschien is er iemand die dit kan bevestigen.

maar bedankt voor je reactie

driver3 (0), 15 jaar geleden

ja ga er wel vanuit en is mischien ook wel te meten soort gelijk ooit es gehad aan een andere auto (calibra) en was de schakelaar die vervangen en alles was weer normaal had deze later open gemaakt en de kontackten binnen waren dus danig zlegt dat hij wel rare dingen moest gaan doen en uiteindelijk sluiteng ging maken maar goed wacht de andere reacties maar even af wie weet

KawaBmw7 (0), 15 jaar geleden

De dashbordverlichting wordt aangestuurd door de LKM, zit achter het rechterpaneel in de voetenruimte bij de a-stijl. Het lijkt mij dan ook niet in de schakelaar te zitten maar in de LKM of de combi zelf.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.