BMW 1-serie Cabrio 2009: Draagarmrubber versleten?

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: N43B20A, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 105

Ik heb tijdens het rijden een rammeltje dat van achteren komt. Het lijkt onder de auto vandaan te komen. Ik heb de rammel alleen op oneffen wegdek, of bv een gat in de weg waar ik doorheen rijdt met de achterwielen.

Ik heb gekeken naar de rubbers van de bovenste draagarmen, die lijken erg te zijn uitgedroogd. Tevens is draagarm een beetje naar links en naar rechts te kantelen, is dit normaal? Of hoort deze strak horizontaal te blijven? (Zie bijlage). Ik vraag me af; zijn ze inderdaad aan vervanging toe?

Alvast bedankt!

BoudieAssen

Geplaatst door BoudieAssen , lid sinds 10 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

De rubbers zijn redelijk slecht maar veroorzaken niet het gerammel tenzij ze echt speling ebben op de bout en de bus , kanteld hij op het rubber of op de bus die binnenin het rubber zit , Speling kun je alleen zien en meten als de auto op de wielen staat , als de boel vrij in de lucht hangt zit het onder spanning.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie Cabrio of stel zelf een nieuwe vraag.