BMW 5-Serie: dringend hulp nodig bij een bmw kopen in zuid afrika, johann

Bouwjaar: 2005

Hallo iedereen,
Ik zit in Johannesburg voor een half jaar en ben op zoek naar een redelijke auto. Nu heb ik een auto op het oog voor ongeveer 3650 EUR, het is een BMW 525i, 181.000 km's erop, en uit 1993. Mijn vraag aan jullie is of de prijs, 3650 EUR, enigzins in verhouding is met de gegevens die ik hier boven gegeven heb.

Ik snap dat het moeilijk is om hierop een goed antwoord te geven zonder de auto gezien te hebben, of te weten hoe de conditie is; maar meer weet ik vooralsnog niet. Ik breng hem morgen naar de AA (de ANWB van Zuid Afrika) voor een check-up!

Hebben jullie verder nog tips? Ik ben jullie erg dankbaar voor jullie hulp. Graag emailen (of gewoon hier antwoorden) op t.huijg@rechten.vu.nl.

Groetjes,
Teun

thuijg

Geplaatst door thuijg (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

alex220 (0), 19 jaar geleden

deze vraagprijs word ook ongeveer in nederland gehanteerd.Hoe zit het daarna met verkoop? Een auto mag natuurlijk wat kosten maar U moet er over een half jaar weer vanaf Ik heb geen idee hoe het daar zit met kopen/verkopen.Maar het zal wel hetzelfde zijn als overal gekocht heb je snel, verkocht gaat minder snel.Indien je van plan was deze auto straks mee te nemen naar Nederland houd dan rekening met bpm,btw (niet eeg land)transportkosten.Je auto zou dan boven de 4000 euro gaan kosten.

thuijg (0), 19 jaar geleden

Hoi Alex,
Dankje voor je bericht. Verkoop is idd lastig; zal m niet overshippen naar Nl. Tja, dat kan heel goed gaan, of een last-minute deal worden.
Nogmaals bedankt voor je bericht.
Groet, Teun

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.