BMW 5-Serie: E39 Knipperlicht knippert soms te snel

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 520i

Pas geleden is er een nieuwe koplampenset met heldere knipperlicht-kap en achter een set facelift achterlichten gemonteerd maar nu heb ik dus last van het volgende probleem: De knipperlichten willen soms wel eens te snel knipperen, de ene dag nergens last van en de volgende dag weer wel en volgens mij heb ik er alleen last van wanneer ik dimlicht voer. Iemand enig idee wat de oorzaak van het probleem zou kunnen zijn ? Zou het misschien kunnen zijn dat er 60 WATT ipv. 55 WATT lampjes momenteel worden gebruikt voor mijn dimlicht, want voor mijn gevoel is mijn dimlicht ook veelste fel.

Darryll

Geplaatst door Darryll (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

waarschijnlijk ergens een los contact bij het lampje,waardoor hij het ene moment snel knippert en de andere keer normaal,het heeft niks met je dimlicht te maken..

jiggie (0), 14 jaar geleden

De knipperlichten knipperen ook te snel als een van de lampjes van de knipperlichten het niet doen door los contact of kapot lampje. Als ze weer te snel knipperen zou je een moeten kijken of wel alle knipperlichten knipperen, of dat er een is die helemaal niks doet.

Ik had twee weken terug hetzelfde met mijn E39. Toen bleek dat het lampje van het knipperlicht linksvoor kapot was waardoor die het af en toe niet deed. Lapmpje is vervangen en probleem is opgelost.

gr,
Peter

GJBAutos (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan heel goed aan die verkeerde lamp liggen. Dat sneller knipperen word electronisch aan gestuurd en raakt in de war als je er verkeerde lampen in zet. trek er maar eens een knipperlicht uit als ie normaal knipperd, dan duurt het even voordat de rest sneller gaat knipperen en das niet zo als je een normaal conventioneel systeem hebt.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.