BMW 3-Serie: electries probleem!!

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: m40 316i

hoi

mijn achter ruit verwarming doet het niet en mijn verlichting in auto achter bij passesiers kant doet het niet en als alles dicht zit gaat verlichting niet uit. de verlichting onder mijn motor kap doet het ook niet. ik heb alle schakelaars gecontroleerd en nix mis mee overal ook nieuwe lampjes in en heb gekeken naar de draden en kon nix vinden ik heb alleen nog niet gemeten want dat weet ik niet hoe het lijkt wel als of rechts achter geen stroom krijg maar zie geen draad breuk daar. nou me achterruit verwarming doet het ook niet heb de kapjes aan zijkant weg gehaald en zag dat links 2 aansluitingen zat maar 1tje aangesloten zie ook maar 1 stekkertje en lrechts maar 1. maar ben er gisteren ook achter gekomen dat ik spiegel verwarming heb dat zit tog niet standaard in? en spiegel verwarming staat ook konstand aan als contackt aan staat. relais van achterruit verwarming hoor ik ook tikken dus die doet het denk ik dan. ik hoop dat jullie het snappen .
alvast bedankkt

laterz alex

sexy-lexy10

Geplaatst door sexy-lexy10 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Cor1822 (0) PRO, 17 jaar geleden

Achterruit verwarming loopt via relais, controleren of je wel spanning hebt op de verwarming achter met universeelmeter.

Indien niet, check relais wat de stroom schakelt, hij kan wel tikken, maar schakelt hij de spanning ook echt door?.

Verlichting wordt via de masa geschakeld, geen sluiting in het circuit naar massa? zekering(en) heel van de niet werkende verlichting/schakelaars werkend?

Een zoekplaatje dus...

Cor

sexy-lexy10 (0), 17 jaar geleden

bedankt voor reactie cor ik ga gelijk relais controleren maar over verlichting hoe en waar moet ik zoeken kwa kortsluiting en welke schakelaars? heb binnen verlichting een zekering?

laterz alex

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.