BMW 3-Serie: elektrischschuifdak

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: m3

hallo.

mijn interieur bekleding van het elektrisch schuifdak gaat open zoals het moet, maar bij het terug sluiten komt het interieur gedeelte niet terug mee.
welke clipsen of kabeltjes zouden dit kunnen zijn.
is hier misschien een werkshema?

Groeten .

stephanangelika

Geplaatst door stephanangelika (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Stephan

Heb het zelf ook,als je het dak kantelt en weer dicht doet blijft het interieur gedeelte 'open staan' en kun je dat met de hand naar voren halen..bij het open maken en dicht doen van het dak is er niks aan de hand..

Bij mij is er toen eens wat tussen gekomen tijdens het dicht maken,opeens > knak..en dat was het..blijkbaar is er een pal afgebroken waardoor hij het gedeelte niet meer mee terug neemt.

Heb zelf nog geen zin en tijd gehad om het te repareren..volgens mij moet de boel gedemonteerd worden om er goed bij te kunnen komen.

Gr Stefan

beemer-468 (0), 14 jaar geleden

hallo ik ben de zoon van stephan en heb dit bericht geplaats via hem omdat ik nog geen login had op problemcar.

ja is juist het zelfde probleem als bij jou, maar mijn BMW e36 ///M3 sedan had dit probleem al bij de aankoop er van +- een maand geleden?

alvast bedankt.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Zodra ik iets weet en/of de mijne gemaakt hebt,plaats ik dat zo snel mogelijk,een wederzijdse oplossing is ook welkom uiteraard.

Heb zelf ook een 325 E36 Sedan..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.