BMW 3-Serie: Foutcode 0F airbag

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: e46

Heb een BMW 316 van 2001 (e46) hiervan brandt het airbaglampje. Foutcode uitgelezen met Bosch KTS, foutcode 0F 'Windowbag 2e rij rechts massa sluiting' Heb bedrading gecontroleerd van window airbag rechts naar airbag moduul. Bedrading is goed en heb ook geen massa sluiting in deze bedrading. Voor de zekerheid ook uit laten lezen bij de dealer en deze komen op dezelfde storing uit, dealer heeft opnieuw moduul geprogrameerd en denkt nu dat de window airbag stuk is. Heeft iemand nog een suggestie?

robertverbeek

Geplaatst door robertverbeek (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

robertverbeek (0) PRO, 12 jaar geleden

Niemand een idee??

k.v.loon (0), 12 jaar geleden

is dit al opgelost?

robertverbeek (0) PRO, 12 jaar geleden

Gisteren met auto naar de bmw dealer gegaan, in eerste instantie dachten ze dat storing in de gordijnairbag zat. Zelf twijfelde ik hieraan omdat de foutcode 0f in de kts windowairbag 2e rij opgaf. Voor zitten er zij airbags in de portieren maar achter niet dus heb ik de dealer gevraagd naar deze optie te kijken. Voor de 2e keer, naar een andere dealer en deze hebben gekeken naar de module en wat bleek de achterste airbag stond aangemeld terwijl er geen in zit. Alles opnieuw geprogrammeerd en storing opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.