BMW 3-Serie: Hella helderglas celis koplamp

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.8 Tds

Nieuwe Hella helderglas celis koplampen geinstalleerd in mijn Tds. Hebben een maand perfect gewerkt, aansluiten geen enkel probleem. Nu echter doen de ringen van een koplamp het niet meer. Komplete koplamp gedemonteerd om connectie en contactpunten te checken, niks kunnen vinden. Koplamp terug geplaatst en toen werkte de ringen weer. Volgende dag werkten de ringen niet meer.

Iemand hier ervaring mee??

Zal waarschijnlijk toch ergens een los contactje zijn, maar heb niks kunnen vinden.... Iemand ee idee hoe dit te checken??

MvG Deen.

deen

Geplaatst door deen (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

zou eens beginnen met het controleren van de kabels,ontdek je dan nog niet kun je ze eens inspuiten met bv contactspray..

heb je toen je de koplampen monteerde,ook een relai erbij geplaats ?

Stefan

deen (0), 17 jaar geleden

Hallo Stefan, nee geen relais geplaatst. Bekabeling is af fabriek gemonteerd en sluit rechtstreeks aan op de bmw draai aansluiting. Daar zit toch al een relais tussen? Ik heb er wel een zekering bij gekregen maar op de plek waar Hella 'm volgens de handleiding wil heben, heb ik al een zekering zitten en die is nog heel. Waar zit het relais voor de koplampen??

MvG Deen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.