BMW 3-Serie: schokken bij normaal rijden sosm stilvallen bij remmen

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: m52 2.0i

goededag sinds een paar degen/week heb ik bij het rijden van een continue snelheid (vb 70) lichte schokken in de motor zoals je lichtjes accelereert en terug loslaat kort na elkaar

nu juist kom ik van de autosnelweg (130km/u gereden) druk ik mijn rempedaal en mn koppeling in en ineens zie de lichtjes olie en batterij oplichten
mijn wagen was stilgevallen. ik heb metteen terug kunnen starten en zonder problemen kunnen verder rijden.

ik zit met een "open" luchtfilter. kan dit daaraan liggen want die zit er al een dik 2jaar op en nog nooit last van gehad.

ik heb ook onlangs (4,5 mannd geleden) een nieuwe radiator en viscokoppeling geplaats daar mn auto te veel te warm werd en er een gaatje in de radiator zit. die ^problemen zijn nu volledig van de baan. ik heb de radiator ook ontlucht. mss ligt het daar ergens aan of zo.



alvast bedankt



M.v.g.
Thibaut

Lowbmwdriver

Geplaatst door Lowbmwdriver (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

thibaut

zou hem eens ff laten uitlezen,kan misschien een defecte temp.sensor.kvs zijn!

het heeft niks te maken met het open filter,dit maakt alleen wat meer geluid,en het nadeel ervan is dat de LMM er sneller van kapot gaat omdat deze filters meer rotzooi doorlaten.

ook de radiator en visco zijn je probleem niet.

Stefan

Lowbmwdriver (0), 17 jaar geleden

Wreed wel bedankt kerel




grtz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.