BMW 3-Serie: Hoog stationair draaien en inhouden op temperatuur

Bouwjaar: 1979, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

Wij zijn sinds een paar weken in het bezit van deze Bmw 323 e21 uit 1979.
Al snel heb ik hem een grote beurt gegeven waarbij ik ook de bougies had vervangen en mij viel toen al op dat de bougies die er uit kwamen heel erg waren aangeslagen.
Hierna liep hij ook een stuk beter.
Maar na een paar dagen trad er een probleem op.
Als hij warm is lijkt hij constant op de choke te blijven staan, als je een tijd wacht zakt ie wel in toeren maar dit is geloof ik niet hoe het hoord.
Rijdend doet ie dan ook vreemd want als je eens flink gas geeft of met optrekken dan houd ie in eens in en hij is ook vaker afgeslagen, ook stil staand met de voet op het gas.
We hebben al een sensor in het thermostaathuis vervangen en hij zakt al iets eerder in toeren maar nog niet hoe het zijn moet.

Mvg, Jochem

jokoboy

Geplaatst door jokoboy (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jokoboy (0), 13 jaar geleden

Ik heb tot nu toe nog geen reactie gekregen maar ik heb misschien wat extra info.
Er zit niet meer het orginele blok in en omdat er eerst een alpina blok in gelegen heeft en nu weer terug naar een 323blok zit er een andere radiateur in. De uitgang zit rechts onder en ingang links boven. De slang met de sensor voor de elektrische vin komt van het thermostaathuis af naar de bovenste aansluiting de onderste aansluiting is wat moeilijk uit te leggen zo maar volgens een magazijn bediende van bmw zat het verkeerd. Ik zal zo snel mogenlijk wel wat fotos plaatsen.

Mvg, Jochem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.