BMW 3-Serie: iets los in dashboard bmw e92

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 318d

Dag,

Het dashboard van mijn bmw 318d 2006 maakt in bochten een merkwaardig "klak geluid" . Het lijkt alsof iets los zit en heen en weer schuift tot het iets raakt. Gek genoeg is het probleem weg als het regent of als de auto pas gewassen is. Het lijkt dus dat het iets met de ventilatie is... Wie heeft een idee? Het geluid komt van links midden uit het dashboard...

zeilerbmw

Geplaatst door zeilerbmw (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

onnut (0), 13 jaar geleden

Volgens mij zitten die microfilterbakken nog voor op het paravant geschroeft? kijk eens als deze los geschroeft is daar een schroefje licht te rollen..en als het regent daar dis beetje water in staat en dus in het water drijft.
Het is maar een idee)

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Als het goed is heb je 2 verstevigings stangen van je schokbrekers naar het midden van de auto lopen onder het voorraam, bij de e60/e61 wilde het wel eens voorkomen dat die iets los zat waardoor er in de bochten lawaai te horen was in de auto. Als het vochtig was dan was het bij die modelen ook weg....

Martin

zeilerbmw (0), 13 jaar geleden

[quote=onnut]Volgens mij zitten die microfilterbakken nog voor op het paravant geschroeft? kijk eens als deze los geschroeft is daar een schroefje licht te rollen..en als het regent daar dis beetje water in staat en dus in het water drijft.
Het is maar een idee)[/quote]
Klinkt wel als hewt probleem. Ik ga dit uitzoeken, Bedankt alvast. Laat het je weten!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.