BMW 3-Serie: Inhoud BMW 320 i coupe

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Ik heb al een tijdje het probleem dat mijn BMW niet voluit doortrekt. Of te wel hij houdt in dit is het beste merkbaar in de 4e en 5e versnelling. Je ziet dan ook de eco meter terug zakken. Als hij dan weer omhoog komt trekt hij ook weer door. De LMM meter is het niet die is nagekeken, ook het brandstoffliter is vervangen. Weet iemand waar het aan kan liggen of waar ik eens naar moet kijken. Zou het misschien aan de brandstofpomp of aan het vacuum gedeelte kunnen liggen? Alvast bedankt.

gr mark

Bert & Ernie

Geplaatst door Bert & Ernie (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

brandstofpomp denk ik niet mark,je kan wel de brandstofdruk eens meten voor de zekerheid!valse lucht zou kunnen maar betwijfel dat in jou geval!heb je hem al eens laten uitlezen ? een defecte temperatuur sensor kvs ( blauw ) zou het ook nog wel eens kunnen zijn.

hoe is het verbruik van de auto ?

Stefan

Bert & Ernie (0), 17 jaar geleden

Uitlezen kan ik inderdaad nog een keer laten doen. Het verbruik is normaal 1:12 bij normaal gebruik. Ik wil nog een keer meten wat de brandstofdruk is. en de injectoren laten reinigen.

gr mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.