BMW 3-Serie: Inhouden en versuiverlampje brand.

Bouwjaar: 1996

Ik heb een bmw 325TD van 6-1996 hij houd regelmatig in als ik gas geef gebeurt er niets op moment van inhouden. Indien ik niets doe brand het oranje lampje in de dashboard en als ik terugschakel dan doet hij het weer. Heb hem laten uitlezen bij BMW kwammen twee storingen naar voren. 1: verstuiver v/d 4e cilinder met draadje deze heb ik vervangen hij trilt nu bijna niet meer stationair, maar probleem is nog steeds niet verholpen 2: de DDE zelf of een stekker of draadbreuk.

Wie kan mij hiermee helpen.

zendo

Geplaatst door zendo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

zendo (0), 19 jaar geleden

niemand???

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Dan zit er water in de brandstoffilter/regeling electronische brandstofinspuiting. volgens mijn instructieboekje van mijn vorige auto.

Groetjes
Astra Rijder

zendo (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie astra-rijder. Ik hoor nu allemaal verschillende dingen. Waar zit de electronische brandstofinspuiting.

astra rijder (0), 19 jaar geleden

Ik denk dat ze de ecu er mee bedoelen en die zit dacht ik in de motorruimte aan de passagiers kant.

Groetjes
Astra Rijder

zendo (0), 19 jaar geleden

Sorry, maar wat is ecu?

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

ECU is de computer (regeleenheid)

Hans

zendo (0), 19 jaar geleden

Dit is ook wat de dealer zegt dat het de computer kan zijn maar dat is een dure, vandaar dat ik zeker wil weten of dat de boosdoener is of dat het wat anders kan zijn.
Symptomen: hij schud heen en weer en af en toe houd hij in als ik terug schakel van bijv. 5e versnelling naar de 4e pak hij em weer doe ik niks dan brand het oranje lampje in de dashboard (met een inspuit tekentje erop)

Hans4037 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat is zeker een dure en of dat het is blijft de vraag.
Weet je niet iemand met zo'n zelfde auto dan zou je het kunnen proberen door die er even in te zetten.

Hans

zendo (0), 19 jaar geleden

Was dat maar waar ik heb overal gezocht. Niets en als ik de dealer laat zoeken naar de probleem betaal je, je scheel dat hoef ik jou niet te vertellen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.