BMW 3-Serie: slaat niet aan

Bouwjaar: 1993

Hallo,

Ik heb het volgende probleem met mijn 318i uit '93.
De motor wil niet aanslaan met starten. Ik heb sinds een dag of 5 wat problemen met de afstandsbediening van het alarm en deurvergrendeling. Kan het zo zijn dat het hier mee te maken heeft? Kan het zijn dat de startonderbreker er dan niet af wil?
Graag antwoord want mijn garage weet het zo ook niet te vinden.

Hans

wokkel

Geplaatst door wokkel (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

yassine (0), 19 jaar geleden

nee dat heeft er niets mee te maken als je wel je startonderbreking zou zijn, dan kon hij zoiezo geen contact maken dus dan hoorde je de start motor ook niet draaien en zou je binnen ook geen verlichting krijgen.
Maar dat zou meerder oorzaken kunnen hebben bijv: bougies/ergste geval kompressor. maar wat ik zelf denk is de toevoer van de benzine. dus dat de cilinders geen benzine krijgen

wokkel (0), 19 jaar geleden

Benzine toevoer is goed evenals bougies en ontsteking, maar ben net bij de garage geweest en nu blijkt het computerkastje van het alarm kapot te zijn. Nu gaan ze kijken of ze het systeem kunnen uitschakelen. Dus als er iemand is die een schema heeft van het TEXALARM is dat welkom.

wokkel (0), 19 jaar geleden

Alarmcomputer is er uitgehaald. Hij start nu weer goed. Alleen werkt de centrale deurvergrendeling met de sleutel soms niet goed. Waar kan dit dan aan liggen? Het werkt niet meer via afstandsbediening omdat het hele systeem is verwijderd.

Hans

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.