BMW 3-Serie: injector vervangen!

Bouwjaar: 2003

als ik de injectorrail(e46 320i) verwijder blijft de benzine dan steeds doorlopen?
Wie kan mij opweg helpen?
groetjes Jim

shajisha

Geplaatst door shajisha (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

TesT (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je hem niet op kontakt laat staan, loopt er niets.

mr-moh (0) PRO, 18 jaar geleden

komt door de druk maar deze stopt na zo'n 10 sec. maar wel de benz. opvangen in een flesje en contact NIET aanzetten,MVG.

Maarten6799 (0) PRO, 18 jaar geleden

Eh,

Zit jij wel op het juiste forum? Het is vrij standaard om een injector te verwijderen en ook hoeveel brandstof wegloopt dan...

Groeten,

Maarten

shajisha (0), 18 jaar geleden

Hallo,
Nou het volgende is gebeurd, volgens de diagnose was er een fout aan de injector van de 3e cylinder. Nadat de garage deze had vervangen ontstond de fout weer op nieuw.
Weer terug met de auto.Er moest volgens zeggen toch een probleem zijn bij de 3e injoctor,na het een en ander onderzocht te hebben heft de garage toch de fout gevonden,er was niiets mis met de injector maar met het electrische kontankt hiervan er scheen een stekkerpin niet helemaal goed te hebben gezeten.
Uiteidelijk is het contact hersteld en de auto loopt weer helemaal zoals het hoort dus het totale rijgenot van mijn BMW is weer hersteld!Ik weer helemaal blij1
groetjes Jim

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.