BMW 5-Serie: kachel aanjager doet HELEMAAL niets!?

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 ltr

Hallo,

Ik heb een (kale ex duitse) 5 serie v/h type 520 E39, nu na vier jaar kom ik tot de ontdekking, aangezien ik a.de auto niet veel gebruik en b. de aanjager altijd iets aan heb voor iets lucht circulatie. dat hij het helemaal niets doet.
-
Daar hij altijd zo laag stond is het wegblijven van een blaas geluid mij nooit op gevallen.
Ik wil en moet hem nu zien te maken maar zelfs mensen waarvan ik meen vrij veel van dit merk te weten zeggen toch "oh, dat is nieuw voor mij, schijnbaar omdat het geen exe is en dus standaard draaiknoppen heeft zonder climat.
Naar mijn mening heeft bmw jaren lang bmw´s geproduceerd met draaiknoppen zonder airco maar goed, dit is vast niet de enige bmw die dit ooit gehad heeft, wie kan mij ietwat op weg helpen en/of zelfs zeggen hoe ´t zelfs moet.
Super bedankt!!! a.s. maandag ga ik er mee naar de garage dus lekker laat dus met het plaatsen van mijn probleem maar niet geschoten is altijd mis, misschien tref ik een snelle vakman die mij helpen kan/wil.

Geplaatst door

djc (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Volgens mij is gewoon de egel(voorschakelweerstand) defect en indien deze heel is, dan wordt het helaas voor jou maar dan zal de aanjager motor zelf defect zijn (dashbord de- en montage)

http://bmwfans.info/original/E39/Lim/520...


succes
Gert

bmwf1 0
badge

16 jaar

Kort en bondig naar jou Gert, van harte bedankt voor in ieder geval ZO`N snelle re.!!!!!
-
Morgenvroeg zal ik het voorleggen,gr.d. en nogmaals bedankt PROFI!!!!

djc 0

16 jaar

Hallo nogmaals bmw prof. probl. reeds verholpen en ja natuurlijk de egel!!! hartstikke bedankt en voor iedereen hier om heen, voor wie dit een inkoppertje is, ik heb meer dan eens gevraagd en gezocht, en ja aan mensen die niet geheel bleu zijn en toch teveergeefs, typisch maar waar, maar goed ik heb weer lucht!!!

djc 0

16 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.