BMW 7-Serie: katalysators BMW 730i-V8 E38 bj 09-1994

Bouwjaar: 1994

Heb een bmw 730i-v8 op lpg met een kat stuk. Ik heb er deze uitgehaald en was in de veronderstelling dat dit geen kwaad kon voor CO meting. Nu blijkt dat de CO te hoog is en ...afgekeurd.
Heeft een kat ook invloed op de CO als de auto op lpg rijdt??

Waar kan ik vervangkat's kopen en weet iemand wat dit kost??

groeten Johan

Geplaatst door

Johan Rademakers (0)

al 21 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Dat wordt een dure grap. Bij bmw kosten de kat`s behoorlijk duur. die van mij koste toen zo`n 900 euro excl. btw voor een 518 dus die van jouw zal wel in de richting van de 1500 a 2000 euro excl. btw gaan kosten.

Groetjes
Astra Rijder

astra rijder 0

19 jaar

ja dit weet iedereen wel. Maar er is toch ook zoiets als een vervang markt?? astra rijder weet dit dus niet maar wie wel?? En kan iemand mij adressen geven?? De vervangmarkt is er, maar waar?? GROETEN JOHAN

hoi,


bosal heeft deze in het program.


paul,

P. Kelder 0
badge

19 jaar

heb t zelfde gehad met e38 740. v8 kwaal. zijn nieuwe kleinere kats voor, die niet gaan rammelen... waren ongeveer 450 euro p stuk. als ik t goed heb uit Rhenoy. Dat is toch die sloop die van een bmw dealer is?
succes

harald4115 0

19 jaar

Harald, heb jij toevallig adresgegevens van die sloop
gr. johan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.