BMW 3-Serie: lampje remblok en airback

Bouwjaar: 1999

Wie kan mij helpen?de remblokken vervangen en de remslijtindikators,maar hetr lamje blijft branden,de airbacks had ik al laten uitlezen zat storing in de bestuurdersstoel,wat word er bedoeld met doorsolderen ?en moet hij dan weer gereset worden? alvast bedankt.

Reitsma9385

Geplaatst door Reitsma9385 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Arnold684 (0) PRO, 18 jaar geleden

met doorsolderen bedoeld men het verwijderen van de stekker en de bedrading gewoon solderen. daarna storing laten wissen als lampje brand.
na het vervangen van de remblok-indicators is het meestal een paar keer op en van contact maar soms moet even de testkast eraan, alleen de diagnose-kop eraan is meestal dan al voldoende.

Reitsma9385 (0), 18 jaar geleden

Arnold,bedankt voor je informatie,het klopt helemaal,het lampje van de rem is nu uit,na een paar keer het contakt aan en uit te doen,reuze bedankt,nog een lampje te gaan,
De stekker van de stoel afknippen en deze twee draden aan elkaar doen?de vorige keer met het uitlezen gaf hij een storing in de bijrijderstoel.

alex207 (0), 18 jaar geleden

de sensormat komt zeer regelmatig voor maar ook hier word er wel eens gesoldeerd.

Reitsma9385 (0), 18 jaar geleden

De sensormat zit deze in de stoel Alex? De stekker heb ik inmiddels gesoldeerd,het lampje blijft branden,Ik wil eerst kijken of de storing nu gewist kan worden.

alex207 (0), 18 jaar geleden

sensormat in de bijrijdersstoel natuurlijk.

Reitsma9385 (0), 18 jaar geleden

oke Alex bedankt,vannavond laat ik hem uitlezen.

Reitsma9385 (0), 18 jaar geleden

proberen te laten reset.het lukt niet de computer geeft een foutmelding iets van zitherkenning in de bijrijderstoel.

alex207 (0), 18 jaar geleden

dan is je sensormat kaduuk. komt vaak voor.bekleding van stoel moet losgehaald worden voor te vervangen.Zelf heb ik 175 eurootjes moeten betalen bij dealer incluis montage. matje kost zo ongeveer 75 euro bmw rekent anderhalf tot 2 uren werk

Reitsma9385 (0), 18 jaar geleden

dat is duidelijk ik ga een nieuwe sensormat in de stoel monteren en hoop dan reset ik hoop dat hij weer goed is dan ,ik laat het horen .

reitsma9382 (0), 18 jaar geleden

hoi Alex bedankt voor je ractie je hebt 100% gelijk ,de mat was kaduuk,ik heb hem zelf vervangen 90¤ en daarna laten reset en het lampje is uit,super Alex en reuze bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.