BMW 3-Serie: LMM programmeren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo beste menen,
mijn auto houdt weer eens in (toerenteller bereikt al snel zijn max terwijl de auto amper vooruit komt (e46 '99 benzine), deed dit vier maanden geleden ook al, heb toen een LMM tussengestopt (kwam uit een wagen die 80.000 km er op had zitten en totaloss was door schade) en het probleem was opgelost nou begint ie weer in te houden; had deze lmm geprogrammeerd moeten worden of ben ik gewoon aan nieuwe toe?

alvast bedankt.

netgeregistreerd

Geplaatst door netgeregistreerd (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Aadil,

Als ik je verhaal goed begrijp lijkt het erop dat je met een slippende koppeling rijd, dan komt de auto ook niet echt meer voorruit..

Als hij de toeren in vliegt zonder dat je echt snelheid maakt, ruik je dan ook geen stank op een gegeven moment ?

Gr Stefan

netgeregistreerd (0), 13 jaar geleden

Stefan, dank voor de snelle reactie maar stinken doetie niet en slippende koppeling...niets van gemerkt. valt op datie dat meer doet bij koude motor vanmorgen liet ik em eerst een paar minuten draaien voor ik wegreed en het was al een stuk beter.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Wat doet hij nu als je eens in de 3e versnelling probeert op te trekken ?

Slaat hij nu af of maakt de motor nu veel toeren en komt bijna niet van de plaats af ?

netgeregistreerd (0), 13 jaar geleden

heb het net geprobeerd, hij slaat af.

netgeregistreerd (0), 13 jaar geleden

hij heeft ook wel eens z'n goeie dagen en daarom word ik gek van die wagen, net heerlijk en vlot naar men werk gereden zonder datie inhield.
graag hoor ik nog wat het betekend dat hij afslaat als ik in de derde versnelling optrek.

GR. Aadil

longdude6634 (0), 13 jaar geleden

Dat je koppeling nog goed is.

netgeregistreerd (0), 13 jaar geleden

thanx Arjan, een nieuwe LMM dan maar? maar hoe kan het datie het de ene keer wel en andere keer niet doet? heb ik trouwens ook met de airco de ene keer wel en en de ene keer niet, bij het uitlezen geeft hij geen storing aan.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Aadil,

Wel vreemd, als je zegt dat hij veel toeren maakt, dus de toerenteller flink naar rechts gaat zonder echt snelheid erbij te krijgen, meestal een probleem van een slippende koppeling, vandaar dat ik vroeg om even in de 3 op te trekken.

Hangt er ook geen olie tussen motor en bak ? ( Vet / olie op kopp. plaat = slippen )

netgeregistreerd (0), 13 jaar geleden

wat late reactie maar net de auto weggebracht naar een universele garage gespecialiseerd in BMW en VW, ik wacht het af en laat het wel weten wat ze vinden. eigenlijk begin ik een beetje moe te worden van die auto maar ja verkopen...ze worden al voor 3500 aangeboden en daar koop ik weer niks voor..sorry moest ik effe kwijt;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.