BMW 3-serie 2013: Melding olie druk te laag

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: N20B20B, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 135

Tijdens rijden in de tunnel op A4 krijg ik melding met uitroepteken olie druk te laag onmiddellijk stoppen. Wegens dat ik in de tunnel zat zonder vlucht stroken kon ik het nergens stoppen. Uit de tunnel ben ik direct gestopt.
Nu van 2e garage heb ik advies gekregen zonder auto op de brug te zetten dat beste optie is om andere motor er in te zetten . Dat heeft te maken met kosten ( qua onderdelen) dat ongeveer gaat zelfde kosten als 2e hands motor.
Tot nu toe weten wij allen dat ketting kapot is.
Wat zau jullie doen ??? Toch die advies aannemen en 2e motor er in of andere auto garage zoeken die wel auto op de brug zet en naar gaat kijken???
Heb hier gevoel dat lekker makkelijk is andere motor er in ipv motor uit elkaar en kijken hoe en wat.
Groetjes

.
monika78

Geplaatst door monika78 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (2890) PRO, 1 jaar geleden

Ik zou toch eerst willen weten wat er nu precies mis is , als de ketting het probleem is , en wat is er dan met de ketting ? loopt de auto toch helemaal niet meer ?
Zit er nog wel voldoende olie in ?
Vind zo van een afstand het verhaal wat wazig , hebben ze zoveel ervaring met deze situatie dat ze op voorhand het al weten ?
Blijft lastig dit op afstand te beoordelen wij staan niet naast de auto . De second opinion kan altijd natuurlijk , sta je bij je vaste garage of bij bob op de hoek ?

monika78 (0), 1 jaar geleden

Dat wil ik ook graag weten maar kom geen stap verder met de auto garages.Ketting is los gegaan tijdens rijden en
auto start niet meer,maar volgens mij dat is niet zo raar als die ketting kappot is ??Olie zit gewoon er in.Ik was bij de vaste garage maar die had geen plek om naar te kijken nu ben ik naar andere gegeaan en deze zonder naar te kijken wil andere motor er in zetten.

kaleido 1 (2890) PRO, 1 jaar geleden

Met een gebroken ketting is er echt veel schade meestal , dan begrijp ik de garage wel een beetje .ze kunnen eerst even kijken maar dat kost tijd , wat tegenwoordig schaars , vandaar de andere motor.
Maar wat voor motor 1 van de sloop , weet je niet wat je krijgt of een ruilmotor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php