BMW 6-Serie: Na koude start alle storingen zichtbaar !!!!

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Hoi,

Wie zou mij kunnen helpen met de volgende probleem; Heb nu 2 maanden last van storingen met de koude start. De auto staat soms een dag stil, nadat ik de auto heb gestart en 10 sec. later krijg ik opeens alle storingen te zien. Soms wil het beeldscherm ook uitvallen. Als ik dan de auto uitzet en opnieuw start dan verdwijnen de storingen en vervolgens krijg ik ze dan niet meer te zien. Soms moet ik een paar keer opnieuw starten zodat ik de storingen niet meer te zien krijg. Heb dan de hele dag door geen last meer van de storingen, ook als ik de auto uitzet en opnieuw start. Ik heb de accu verwisseld maar alsnog dezelfde problemen. Ik heb de accu ook ingeleerd.

Zou iemand mij hiermee kunnen helpen wat het kan zijn. Ik ben al naar een specialist geweest, hij kan geen storing zien wat hiermee te maken heeft. Hij zegt dat het de batterijsensor kan zijn...

Dankjewel alvast!!

Mvg,

bmw

Bmw 645

Geplaatst door Bmw 645 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 6-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

JagerAutomotive.nl (0) PRO, 10 jaar geleden

Waarom niet op de specialist afgaan?

Bmw 645 (0), 10 jaar geleden

Hoi Jarno,

Ben zeker van plan om evt. de batterijsensor te vervangen. Maar misschien dat iemand andere ervaring hiermee heeft evt. tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 6-serie of stel zelf een nieuwe vraag.