BMW 5-Serie: navigatie updaten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 530i

Beste lezers,

Kan iemand mij helpen aan een adres om mijn navi te updaten. Bij de BMW vertellen ze me dat er een nieuwe chip in moet en het €340 moet gaan kosten. "Dan heeft u wel de nederlandse taal meneer".

Op dit forum kom ik adressen tegen waar het slechts €50 kost (regio eindhoven).

Na wat onderzoek ben ik erachter dat ik een op VDO-dayton gebasserd syteem heb, type MK3 welke werkt met cd's. Dit systeem heeft een flashable ee-prom dus het lijkt mij vreemd dat er een nieuwe chip in moet.

De orginele software cd zit er niet bij dus ik durf niet zelf de software te overschrijven met een cdtje van een kennis aangezien ik bij problemen niet terug kan naar de eerdere versie.

Weet iemand een adres in de omgeving van Leeuwarden waar ik vertrouwd terecht kan voor een normale prijs.

Alvast bedankt,

Met vriendelijke groet,

Pemann

pemann

Geplaatst door pemann (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

RickDeRaaf (0), 17 jaar geleden

www.thommy.nl

pemann (0), 17 jaar geleden

Daar had ik al van gehoord, juist wou ik graag iemand in mijn buurt vinden. Friesland btw. Om even naar Ommen, Hoorn of Voorhout te rijden ligt niet op mijn route. Dus nogmaals kan iemand mij van updates voorzien voor een MK3 waardoor ik de actuele VDO kaarten kan spelen, nederlandse taal heb en "geen chip hoef te wisselen"in de buurt van Leeuwarden.

BVD,

Groet,

pemann

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.