BMW 7-Serie: nieuwe sleutel

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 740

Hallo Allemaal,

Wie kan mij helpen, ik heb vandag mijn nieuwe BMW sleutel opgehaald van mijn BMW 740 op chassi en kenteken besteld de wagen gaat er wel mee open maar van het alarm wil i niet af ,nu zeggen ze dat je hem moet inleren .Wie o wie kan mij daar me helpen .
en BMW gek,

diezel

Geplaatst door diezel (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 7-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 12 jaar geleden

[color=red]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt.... [/color]

Het moderatorteam.

autoprofi (0) PRO, 12 jaar geleden

als het een sleutel met afstandbediening is moet je hem bij programeren, heb zelf een z4, gaat als volgt,ga in auto zitten met de deuren dicht, zet auto op kontakt en van kontakt en houd daarbij de openknop ingedrukt en dan 3keer op sluiten drukken.
dit is een sleutel met 3 knoppen.
succes e de j

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Normaal gesproken hoef je alleen de centrale deurvergrendeling aan te leren als je een nieuwe sleutel hebt, het alarm moet er gewoon afgaan, denk dat er of iets mis is met de sleutel of met je alarm systeem.

gr Martin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 7-serie of stel zelf een nieuwe vraag.