BMW 1-Serie: Nokia carkit inbouwen in BMW 1

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 118D

Graag zou ik mijn oude bluetooth carkit willen inbouwen in mijn 1er. Ik heb de radio al een keer eruit gehaald en gemeten met de mulimeter maar kom er niet zo goed wijs uit.
Welke draden moet ik hebben? En kan ik de de carkit op de radio aansluiten zodat de radio wordt gemute op het moment dat de telefoon gaat.

johanvansomeren

Geplaatst door johanvansomeren (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

In de moderne auto's kun je niet meer zomaar iets aansluiten aangezien het elektrisch systeem totaal anders is met het canbussysteem.

Informeer bij een garage en/of dealer welke mogelijkheden er zijn of wacht een reactie hier op de site af van iemand die ECHT weet hoet het zit bij deze auto.

johanvansomeren (0), 12 jaar geleden

[quote=moderator]In de moderne auto's kun je niet meer zomaar iets aansluiten aangezien het elektrisch systeem totaal anders is met het canbussysteem.

Informeer bij een garage en/of dealer welke mogelijkheden er zijn of wacht een reactie hier op de site af van iemand die ECHT weet hoet het zit bij deze auto.[/quote]
Ik heb dit simpel opgelost (met hulp van de dealer) door simpel weg de geschakelde draad te nemen van de sigaretten aansteker en het trekken van een kabel van de accu (+) naar de carkit. Werkt perfect en zonder storingen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.