BMW 3-Serie: Noodloop?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: M47

Zo'n drie maanden terug is de turbo vervangen nadat ik er eerst nog wel 7 weken mee door moest rijden.....(verzekeringskwestie). Vanaf dat moment is de auto echter geleidelijk aan steeds slechter gaan lopen. Als ik stil sta en het pedaal in trap dan komt de auto niet verder dan 3500 toeren. Als ik laag in de toeren rijd en dan kickdown geef dan gaat de auto versnellen en weer inhouden en weer versnellen en weer inhouden enz.
Het lijkt dat de auto in een noodloop schiet. Kan het zijn dat door het doorrijden met de kapotte turbo de lmm zo versmeert is dat deze stuk is? Kapotte lmm, gevolg verkeerde waardes, gevolg noodloop?

Christian1701

Geplaatst door Christian1701 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Christian1701 (0), 15 jaar geleden

Niemand??

Het niet boven de 3500 toeren komen bij stilstand schijnt normaal te zijn(begrenzer) maar voor de rest heeft niemand een idee?? LMM??

bas943 (0), 15 jaar geleden

Gaat daarbij het DDE-lampje (geel voorgloeilampje met zo'n kringelding) branden?

Christian1701 (0), 15 jaar geleden

nee, dat gebeurt niet

rvries (0), 15 jaar geleden

Ik bezit een 520 IA uit 2000 en deze geeft sinds kort aan Getriebenotlauf op het display. Software vervangen bij dealer en na 1000 km weer dezelfde melding. Dealer geeft aan dat de bak moet worden vervangen maar is dit niet alleen een electronisch onderdeel? Kan iemand mij helpen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.