BMW 5-Serie: parkeer sensor

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: D525

als ik achteruit rijd hoor ik en fluit toon ik denk dat het een sensor , maar nu is de vraag is dat moeilijk zelf te steken ?,en hoe doe je dat best? ,en wat kost die sensor? en hoe kan ik weten welke van de vier het is?

marc55

Geplaatst door marc55 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

moderator (0) PRO, 13 jaar geleden

Ga naar een BMW-garage en laat het daar controleren.
Als je zelf al niet weet wat de oorzaak is wanneer je zelf in de auto zit, hoe kan een ander het je dan vertellen van achter een toetsenbord en zeggen wat de delen kosten?

lukas jansen (0), 13 jaar geleden

Heeft hij het altijd gedaan?Zit er een trekhaak achter en hoe is deze aangesloten?Als de kabelboom op de achterlichten is aangesloten,zullen de parkeersensoren niet werken en krijg je een fluittoon.Je zal dan ook een foutcode krijgen.
En niet van die rare antwoorden geven.We zijn hier om een oplossing te zoeken voor problemen en niet om elkaar af te zeiken.

Hot-Shine (0), 13 jaar geleden

Waarschijnlijk is 1 van de sensors kapot, je hoort waarschijnlijk 1 piettoon verder niets meer.
Als dit het geval is, is er een kapot, door met je vinger vlak bij de sensor te voelen (mits ingeschakeld) voel je een lichte tinteling in je vinger, dan is de sensor goed anders moet je hem vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.