BMW 3-Serie: piep signaal bmw e30 320i???

Motorcode: 320i

hallo autoliefhebbers,

Ik rij in een bmw e30 320i automaat uit '88 en hoorde in de winter tegen vriespunt een piepsignaal bij het koudstarten nu het niet meer zo koud is hoor ik het niet meer, wat ik nu wel heb en dit begon tegen het einde van de vries periode plotseling tijdens het rijden 3 piepsignalen achterelkaar (ik rijd van mij werk 6 km naar huuis en dit gebeurde ergens na 5 km toen ik bijna thuis aankwam.) Nu het warmer weer wordt hoor ik dit steeds vaker 3x een piep achter elkaar en het komt ergens links bij mij stuur vandaan. overal bij kenners en voormalig e30 rijders nagevraagd niemmand schijnt dit te kennen, ik heb het vermoeden gehad dat de motor warm liep kan dit niet controleren tijdens het rijden omdat mijn tempmeter in tellerbak niet werkt..dus als ik nu deze signaalen krijg gooi ik mijn fan op warm en standje 4 tot ik thuis ben, maar dit is geen doen met dit weer, inmiddels werkik op een andere locatie 20 km rijden heb al tempzenders/sensoren vernieuwd, alle slangen woden gewoon warm viscokoppeling ook vernieuwd die draaide voorheen niet, nu wel met de nieuwe visco.. heeft iemand enig idee?


alvast bedankt,

Roy

royy

Geplaatst door royy (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

vrouweneeltje1 (0), 12 jaar geleden

Heb je een digitaal klokje? als hier de ME knop van is ingedrukt geeft deze vlak voor het het hele uur 3x een piepsignaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.