BMW 3-Serie: Piepen en kraken passagiersstoel

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: m42

Goedenavond,

Sinds vandaag heb ik een E36 M3 interieur in mijn auto ingebouwd. Prachtig natuurlijk, maar.... over hobbels piept en kraakt de passagiersstoel verschrikkelijk. Als je tegen de zijkant van de stoel duwt , geeft dat herzelfde geluid als wanneer je over hobbels rijdt.

Hoe kan ik dit oplossen?

Hoor graag van jullie!

Bedankt!!!

Kevin_1987

Geplaatst door Kevin_1987 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Kevin,

Zitten er niet van die rubbers om de geleiders heen ? Dus daar waar deze in de rails op en neer gaat ? Misschien mis je er ene of meerdere waardoor je nu speling hebt en het geluid kan veroozaken.

Anders eens een likje vet op de rails smeren.

Gr Stefan

Kevin_1987 (0), 13 jaar geleden

Stefan,

Als ik met de stoel rammel, komt het geluid van het scharnierpunt tussen de zitting en de rugleuning. Dus waarmee je de rugleuning naar voren of naar achter kantelt. Nu kan ik dit wel insmeren of kijken of het los zit, maar kom er niet bij....... Heb een plastic kapje los geschroeft, maar nog kom ik er niet bij. Moet ik nu de hele stoel uit elkaar halen?

Gr.
Kevin

Kevin_1987 (0), 13 jaar geleden

Ben afgelopen dinsdag bij Bachus in Susteren geweest, deze specialiseren zich in het bekleden van auto-interieuren. Hij had de desbetreffende stoel uit de auto gehaald, de kap aan de achterzijde verwijderd en kwam er toen al snel achter dat de 2 torgue bouten die de onderzijde v/d stoel met de rugleuning verbindt, los zaten. Alles aangedraait en gesmeerd.

Probleem opgelost!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.