BMW 3-Serie: raam mechanisme defect?

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800cc

Het raam mechanisme aan de bestuurders kant hapert soms. Het gaat dan ook gepaard met een wat moeilijk / krakend geluid. Ik denk dat het niet aan de raam geleiders ligt,want het geluid komt van binnen uit de portier. Weet iemand wat dit kan zijn? En is er ook een beschrijving van op welke manier het binnenpaneel verwijderd kan worden, om e.e. a. te bekijken ?Hopelijk heeft iemand hier ervaring mee?

bwt

Geplaatst door bwt (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Waarschijnlijk is de kabel waar het raam mee op en neer gaat kapot of kapot aan het gaan waardoor je lawaai hoort en het raam moeilijk op en neer gaat, Er zitten 1 of 2 schroefjes in het paneel en de rest zit rondom vast geklikt.

gr Martin

bwt (0), 13 jaar geleden

Oke Martin! Ja, dat herinnert mij aan die eerste lelijke eend, wat eenvoud betreft ! Maar waar zitten dan die twee schroefjes, en vast geklikt, kan dat met een beetje wrikken met een schroeven draaier tussen paneel en plaatwerk los te maken ? En er zit ook een airbag, die vliegt me toch niet om de oren?Hoor nog graag ff van je! Groet Bernard

GJBAutos (0) PRO, 13 jaar geleden

Er zit 1 schroef achter de deur opener (Dopje weghalen) En er zit volgens mij eentje achter de spiegel verstelling de rest kun je door iets tussen de deur en het paneel in te drukken los trekken. Airbag blijft aan de deur zitten.

gr Martin

bwt (0), 13 jaar geleden

Oke ,Martin Gaan we binnenkort proberen! Dank alvast, groet Bernard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.