BMW 3-Serie: ploffende 325tds

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 325tds

hallo allemaal,

leuk forum hebben jullie hier

nu zit ik ook met n probleem, ik heb hier een 325tds van 94 met n probleem waar ik maar niet uit kom. de motor loopt stationair zeer onrgelmatig en ploft wat goed te horen is in de uitlaat, als ik met de auto wil gaan rijden komt ie gewoon niet vooruit stationair gas geven gaat wel mr zodra ik de koppeling op laat komen slaat ie gewoon helemaal dood, de eerste keer zat ik bijna met n neus op t stuur. uitlezen lukt niet, op de 1 of andere manier komt de diagnoseapparatuur niet in het systeem van de auto. brandstofpomp lekt niet en de pomp in de tank is vervangen door n hele nieuwe, bdp sensor is t ook niet die is ook nieuw, en n luchtmassameter heeft deze nog niet..

nu ben ik benieuwd of iemand hier dit probleem kent.

vr gr Robin.

Rabonkel

Geplaatst door Rabonkel (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

BMW725 (0), 12 jaar geleden

hoi , volgens mij jij moet injektoren en Dieselpomp + dieselfilter controleren ,ik ben aan het twijfelen aan dieselpomp want deze pomp spelt groote rol in deze tipe motors, uit mijn ervaring deze motoren ze zijn heel goede ,en meeste problemen komen door dieselpomp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.