BMW 3-Serie: BMW318D Start als die koud is en als die warm is geeft die geen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

Probleem met mijn BMW. word er schijt ziek van. Hulp nodig!

Ik was naar een meeting gegaan om even wat leuke dingen te zien. ik ben klaar en ik wil weer naar huis gaan ik start de auto en ineens zeggen een aantal mensen zet je auto uit dus ik uit schrik zet hem snel uit, en ze zeggen er is wat gevallen. Dus ik kijk ernaar en zie mijn grootste Poulie op de grond met me snaren. vervolgens gesleept naar garage. Ze hebben met heel veel moeite de bout van me poulie die nog op de krukas zat losgehaald en de poulie vervangen en nieuwe snaren erop gezet.

Dus de auto was weer goed. Weekje daarna wou de auto niet meer starten want de Dynamo deed het blijkbaar niet meer. Nou ben ik weer naar garage gegaan en heb nieuwe dynamo erop laten zetten. maar sinds die 2 dingen waren vervangen piepde de auto constant. dus ben ik terug gegaan en de garage zei dat gaat wel weer weg en hij spoot WD-40 op de snaar en 1 van de lagers.

Vervolgens was ik weer thuis en heb ik mijn Subwoofer geinstalleerd in de auto. en binnen 2 dagen daarna kreeg ik het probleem dat me auto niet wou starten dus ik kon mijn sleutel wel opdraaien maar de auto gaf helemaal geen reactie. maar bij elke draai van de sleutel hoorde ik heel lichtjes getik dus dat die die contact niet kon maken. ik ben dus terug gegaan en ze hebben mijn Startmotor vernieuwd en ik heb nieuwe grotere accu aangeschafd van 90Ampere.

Was ik weer eindelijk thuis en dacht dat al mijn problemen over waren maar nee hoor, de auto gaf na 2 dagen weer de zelfde probleem en toen heb ik de auto even naar een persoon gebracht die er ook veel verstand van heeft en die heeft mijn auto uitgelezen, en die vond helemaal niks.
Maar hoe ik de auto naar die man heb gebracht gaat alsvolgt ik kan mijn auto aanduwen en hij start 1 keer. met sleutel omdraaien wil de auto helemaal geen reactie geven.

Dus ik heb al die tijd dat mijn auto het niet deed altijd de auto aangeduwd en dan rijden. maar de monteur die het heeft uitgelezen die zei dat mijn Relai te warm was en vervolgens zei hij dat dus mijn startmotor weer niet goed was terwijl ik hem pas 2 weken had vernieuwd. nou ik ben terug gegaan naar mijn eigen dealer die mijn auto altijd maakt en na kijkt en die heeft me met garantie nogmaals een nieuwe startmotor eropgezet. en de probleem was er nogsteeds. dus ze hebben mijn auto afgelevert aan BMW dealer zelf.

BMW dealer heeft ook niks kunnen vinden aan me auto dus ik ben al dat gezeik en probleem helemaal zat geworden ik zoek dus nu van allerlei kanten en manieren om mijn probleem op te lossen dus. AUB help me uit mijn probleem.

BMW-Junky

Geplaatst door BMW-Junky (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Denk niet dat het veel zin heeft om 3 keer hetzelfde te posten.....

gr Martin

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Klopt.

Laat het bij 1 topic om een goed overzicht te houden van de reeds gegeven suggesties.

Zie : http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i...

Hiermee komt ditb topic te vervallen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.