BMW 3-Serie: probleem scherm controlecenter

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel

sinds kort is het beeldscherm van mijn navigatie ofja controlecenter zwart, maar de radio en dergelijke doen het wel. alleen het beeldscherm niet, weet iemand of dit kan komen door een kapotte zekering of dergelijke of wwaar dit verder aan kan liggen

maikelluca

Geplaatst door maikelluca (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

MJ (0) PRO, 13 jaar geleden

Dan doet de backlite het niet meer. Zelfde als bij laptops dat zijn CCD buisjes of (later) witte LED's achter om het display vanaf de achterkant te belichten. Als er CCD inzit kan de inverter defect zijn. Die maakt de hoge spanning voor de buisjes.

Arnold684 (0) PRO, 13 jaar geleden

Het scherm wat je bedoelt noem je een CID (control and Information display)
Kan diverse oorzaken hebben, achterop het scherm zit een eigen zekering, 2 schroefjes bovenzijde even los en je trekt hem er zo uit.
Wat ook mogelijk is, is dat er een storing in de M-ASK/CCC zit, dat is het gedeelte waar ook je navi-dvd in geschoven word.

maikelluca (0), 13 jaar geleden

hoi ik heb het scherm eruit gehaald, maar ik heb geen zekering gezien of ik heb eroverheen gekeken. kan iemand mij vertellen hoe die zekering eruit ziet of waar die zit op het scherm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.