BMW 3-Serie: Ratelen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2 l. 6cyl

Bij het starten klinkt er in de omgeving van de bovenste poelie een ratelend geluid. Heb motor direct stilgelegd. Heb de indruk dat die poelie een héél klein beetje scheef staat. Mogelijke defecten???

desiderius

Geplaatst door desiderius (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Driver21 (0), 14 jaar geleden

uhm... als je je riem eraf haalt en dan even kijken of er speling op zit...kan zijn dat je waterpomp defect is (lager kapot)

desiderius (0), 14 jaar geleden

Durf ik daar nog mee tot aan de garage? (+- 4 km)
N.B.: motor M54B22

Driver21 (0), 14 jaar geleden

als het de waterpomp is wat geluid maakt..niet "te" luid en de poelie er nog goed op zit...kan je wel een stukje rijden,
let wel op als je rijdt > dat als je riem eraf gaat je ook geen stuurbekrachtiging hebt!

misschien beter om de garage te bellen waar je klant bent misschien heb je kans dat ze gewoon langs kunnen komen en zelf even beoordelen of ie de garage nog haalt

desiderius (0), 14 jaar geleden

Gisteren een nieuwe waterpomp gekocht (42 €, Italiaans) en zelf er aan begonnen. Eerst ventilator moeten uitbouwen. Poelietrekker gaan lenen. Netto 1u. gewerkt. Spint weer als een poesje. Item mag afgesloten worden. Merci Driver 21.

Driver21 (0), 14 jaar geleden

mooi zo :) bedankt voor de feedback

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.