BMW 1-Serie: Resetten remblok-indicator

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 118 D

Remblokslijtage-indicatie brandt rood. Rondom nieuwe blokken gemonteerd incl. nieuwe indicatoren, maar resetten lukt niet. Snap-on kent de auto en ook het systeem, maar ook daarmee lukt het resetten niet.
Hij geeft aan dat er een probleem is met de voorste remblok indicator (brakepad wear plausiblety,front axle) Kan dit alleen met originele testapparatuur gereset worden of heeft iemand een handmatige oplossing?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 1-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ybuddie (0), 15 jaar geleden

yep die heb ik, wel ff kote hoor maar als je het eenmaal hebt dan kun je alles resetten. het is nog geen 5 minuten werk.......... succes...........

Leg contact aan op standt 15.
Wacht tot alle service meldingen verlopen zijn.
Soms ook van belang om met je voeten niet aan rempedaal of koppeling te staan.
Druk op linker knopje van kombi instrument.
Het eerste service gegeven komt op het schermpje druk op de bc toets linker hendel aan stuur tot reset komt los de toets druk ze terug in er loopt een klokje.
Als klokje gedaan is met lopen staat interval terug.

Siem Bijman (140) PRO, 15 jaar geleden

Dankje ybuddie. helaas niet gelukt. Deze foutkode is, althans dat las ikin het instructieboekje, niet handmatig te resetten. Wel nog even geprobeerd zoals jij aangaf, maar later toch mbv dealer gereset.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 1-serie of stel zelf een nieuwe vraag.