BMW X5: service reset X5

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3 liter

Hallo,ik heb enkele weken geleden een onderhoud uitgevoerd op een X5 (nieuw model),het was met mijn bosch Kts 540 toestel echter niet mogelijk om een service reset te doen,de service reset stond zelfs niet in de lijst bij de kts,ik ben dan maar naar een collega gereden die een snap-on toestel heeft en hiermee lukte het wel,echter ....de klant is gisteren terug geweest om te zeggen dat hij de melding krijgt dat er een onderhoud nodig is????weet iemand raad?Hoe komt het dat de melding reeds na 14 dagen terug komt en hoe komt het dat de kts van bosch het service interval niet kan resetten?Ik ben benieuwd,,

Bartje40

Geplaatst door Bartje40 (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW X5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

De enne tester is de andere niet, heb het al een paar keer meegemaakt dat Bosch met een BMW vooral een wat jonger model niet goed uit de voeten kan, maar weet je zeker dat het dezelfde melding is? Je kunt meerdere dingen in het service menu resetten en het kan nu een ander item zijn wat op 0 staat.

gr Martin

autoprofi (0) PRO, 12 jaar geleden

je kunt de serviceinterval ook resetten met het linker knopje op het dashboard heb je dat al geprobeerd?
gr evert

Bartje40 (0) PRO, 12 jaar geleden

Hallo,bedankt voor de feedback,de reset via het dashboard lukt niet,heb ik ook verschillende keren geprobeert,wat betreft de juiste service melding,dit ga ik volgende week nakijken als de klant de wagen binnenbrengt,toch wel raar dat een uitleestoestel van bosch er niet in slaagt een service-reset bij een bmw te doen!!!???

asx (0) PRO, 12 jaar geleden

termijn/km voor remblokken bv niet verstreken? dan krijg je dat ook terwijl de blokken nog goed kunnen zijn
het zelfde voor alle filters

Patje8412 (0) PRO, 12 jaar geleden

Wat geeft hij aan voor service melding? En service reset dmv van het linkerknopje zou moeten werken.... veel mensen vergeten dan de linker deur dicht moet zijn....voordat je hem kunt resetten...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW X5 of stel zelf een nieuwe vraag.