BMW 3-serie 2002: Stationeer slecht lopen en uitvallen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 306S3, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 170

Beste ..
Mijn auto voornamelijk in de ochtend heb ik last van dat ik het begin van de ritten bij de stoplichten onwijs schommel in de stationeer gebied . Geef ik een keertje veel gas dan is het goed voor even . Volgende stoplicht en dan gaat ie weer .. soms kom ik aan en valt de hele motor uit .
Ik heb tot nu toe de stappenmotor schoon gemaakt . De lucht slangen zijn nieuw . Cvt slangen heb ik gecontroleerd alles ziet netjes uit . De disa klep lijkt me ook goed . Ik zie niks raars aan .
Totaal geen fout codes aanwezig..
Voor de rest tijd ie prima . En als ik lange rit heb gemaakt dan heb ik de probleem ook niet .. de probleem komt namelijk wanneer de motor koud net even warm aan het lopen ..
iemand een idee …!?

roky59@hotmail.com

Geplaatst door roky59@hotmail.com (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

11 maanden geleden - mod64

Bij koude krimpen elektrische verbindingen, bij warmte zetten deze uit.
Controleer de bobines of deze in koude toestand goed werken. Ik vermoed dat een van de cylinders niet goed mee hobbelt na de koudstart. Eventueel ook de bougies controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.