BMW 5-Serie: stilvallen als ik stop met rijden of parkeren

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 525 tds

hallo



heb een probleem met mijn bmw 525tds touring ....telkens als hij warm staat en ik ga stoffen aan een rood licht of dergelijke valt men auto stil ,maar kan hem wel weer starten das geen probleem .... ondertussen is mijn injectors al vervangen (dure grap) de ambrianche pomp is al vervangen ,vaciumpomp is ook al vervangen ,maar toch blijft hij nog een beetje schommelen en valt hij soms stil ...

als iemand me kan helpen ,graag want ben een beetje te einde raad pfff
alvast bedankt
grtz alfredo

bmw007

Geplaatst door bmw007 (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Freude_am_Fahren (0), 11 jaar geleden

Probeer eens of een fles Forté door een halve tank brandstof verbetering brengt.

Zo niet, dan de weerstandswaarde van de koelwatertemperatuur-sensor bij warme motor laten meten. Ik heb de juiste waarde zo snel niet bij de hand, maar een van de andere 'solvers' alhier, wellicht wel.

bmw007 (0), 11 jaar geleden

[quote=Freude_am_Fahren]Probeer eens of een fles Forté door een halve tank brandstof verbetering brengt.

Zo niet, dan de weerstandswaarde van de koelwatertemperatuur-sensor bij warme motor laten meten. Ik heb de juiste waarde zo snel niet bij de hand, maar een van de andere 'solvers' alhier, wellicht wel.[/quote]
bedankt ga het proberen en waar kan ik zo een fles forté kopen ?

mvg alfredo

Freude_am_Fahren (0), 11 jaar geleden

Bij de betere benzinepompen (alhoewel die in Nederland meestal alleen de producten van Wynn's verkopen) en bij automaterialen zaken. Een mailtje verstuurd via de website http://www.forteuk.co.uk/ levert wellicht een aanwijzing voor een leverancier bij u in de buurt op.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.