BMW 3-Serie: Stoelherkennig (sensormat) inbouwen

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal, Sinds kort brand mijn airbag-lampje, uit laten lezen blijkt dat weerstand in gordelspanner passagier zit (Heb kabels doorgesoldeerd) en mijn stoelherkenning (sensormat) is stuk. Nu heb ik een nieuwe sensormat gehaald, mijn vraag is heeft iemand hier ervaring mee, handigge tips ofzo!! Ik weet dat ik de bekleding eraf moet halen!! Alvast bedankt voor jullie reacties!!! Greetz Davy

dkraft

Geplaatst door dkraft (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 18 jaar geleden

davy

heb je lederen bekleding of stof ?

het is overigens goed te doen,alleen de rugleuning vergt wat meer tijd,

succes

benony (0), 18 jaar geleden

het gaat het best als je de rugleuning van de passagiersstoel demonteerd.
dan is het gewoon het plestiek en de bedieningg van de zitting demonteren en onderaan de koperen ringen van de bekleding door knippen, dan kun je de bekleding overplooien.Dan gewoon de koperen ringen onder de bekleding door knijpen en dan kun je de sensormat er gewoon aftrekken.
je zal wel nieuwe koperen ringen nodig hebben en een speciale tang, als je dit niet hebt kun je eens proberen of het gaat met fijne trekspannertjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.