BMW 3-Serie: Stotteren, motorlampje en op benzine springen op lpi

Bouwjaar: 1998, Motorcode: 320ci

Goedemiddag, ik heb het volgende probleem als mijn auto een 20 km heeft gereden begint hij te stotteren bij gas geven. Als ik dan hoog in toeren ga dan gaat ofwel het motorlampje branden ( dan trekt hij traag en dan is het percies of motor maar op halve kracht draait, als ik hem dan stilleg en terug start is het lampje uit en draait hij terug normaal) ofwel springt hij gewoon direct op benzine. Op benzine heb ik geen enkel probleem en als ik hem pas start rijd hij ook normaal op gas, maar na een tijd autostrade te doen en ik neem afrit dan begint het. Alvast bedankt

tikkes

Geplaatst door tikkes (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Klinkt als misfires en uitval van 1 of 2 cylinders op gas.
Ik zou een afspraak maken met een LPG-specialist om dit na te laten kijken. Mengsel zal wel te arm zijn op het moment van de storing.
Tot die tijd op benzine rijden om dure gevolgschades te voorkomen, zoals verbrande kleppen of een gesmolten katalysator.

tikkes (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de snelle reactie. Ik heb hem al 2 keer binnengedaan bij lpg-specialist dus ik veronderstel dat hij wel zal nagezien hebben. Is al mijn derde installatie van hem en nooit geen problemen gehad. Ben daarjuist wel iets vergeten te vermelden enkele dagen voor het probleem zich de eerste keer voordeed heb ik mijn kelk eraf gehaald om eens proper te maken zou het kunnen dat ik daar iets mis heb gedaan met de darm?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.