BMW 3-Serie: tempratuur blijft laag

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

hallo,
ik heb een bmw die heel moeilijk op bedrijfstempratuur komt als ik in de stad rijd komt hij pas naar een kwartier tot het eerste streepje hij komt pas tot het midden (bedrijfsrtempratuur) als ik op de snelweg rijd. rijd ik van de snelweg de stad weer in dan zakt de tempratuur weer tot het eerste streepje. ik heb inmiddels de termostaat al vervangen en de radiateur ventilator al gecontroleerd of hij niet steeds blijft draaien dit is echter niet het geval dus hij is ook niet constant aan het koelen. wie weet wat het eventueel zou kunnen zijn.
alvast bedankt voor de reacties.

troeno

Geplaatst door troeno (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

bmwf1 (0) PRO, 17 jaar geleden

ugr thermostaat defect , deze (laten) vervangen en probleem is history zie ook http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?...
en dan nr 8!!!

troeno (0), 17 jaar geleden

alvast bedankt voor de tip maar ik kan aan de hand van de tekening de ugr termostaat niet vinden. kan je aan de hand van de tekening en de benaming volgens tekening iets duidelijker zijn.
bedankt troeno.

troeno (0), 17 jaar geleden

gert bedankt was inderdaad de thermostaat van ugr koeler.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.