BMW 3-Serie: Turtle Wax Color Magic kleurenwas. (de groene versie in mijn gev

Brandstof: Benzine, Motorcode: 318!

goedendag mensen,mijn vraag is ik bezit een groene bmw 318! 95bj,232 op t telraam.

is best wel beschadigd met strepen krassen,krasjes schaafingen enz t is niet een schooierbak maar je ziet wel de beschadigingen en krassen meerendeels en eigeljk over heel de auto behalve de achterkant.

nou was ik van plan om dit: http://www.halfords.nl/NL/Auto/Catalog/P...

aan te gaan schaffen.

mijn vraag is werkt het hebben mensen er ervaring mee,werkt t 25 beurten lang/ dat t erop blijft zitten? enz.. of word je auto op den duur toch weer doffer en lelijker? naarmate je in de wasstraat er weer af wast enz...

en zo ja hoe ga ik te werk stuk voor stuk heb ik me laten googlen want anders krijg je kleur verschil.(dus als je de motor kap doet dan moet je heel de auto doen)
ik hoor t graag van mensen die er wat tips over hebben.

gr smooth

smoothride

Geplaatst door smoothride (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mike e39 (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je de lak goed wilt behandelen moet je hier maar eens kijken: http://www.meguiars.nl/forum/ Dat turtlewax spul is niet echt geweldig maar het is maar wat je er van verwacht natuurlijk.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Smooth..

Misschien is polijsten een betere optie..

Mequiars is zeker niet slecht maar op dat echt krassen en andere dingen weghaalt betwijfel ik, misschien is het beter om hem eens te laten polijsten, dat is al een wereld van verschil, dan kun je hem dan 1 keer in de zoveel tijd in de was zetten, meer zou ik er niet aan doen..

De auto is tenslotte ook al zo`n 15 jaar oud en heeft wel de nodige gebruikers sporen, en echt helemaal perfect zul je het niet meer krijgen zonder de auto te laten spuiten.

Je kan het wellicht proberen, baat het niet dan schaad het niet.

Gr Stefan

boccaccio (0), 14 jaar geleden

Ik heb het spul ook wel eens geprobeerd. Het wordt er niet beter van...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.