BMW 5-Serie: Veiligheidskabel vervangen

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5d 177 Kw automaat

Hoi,
Ik heb een vraagje over het veiligheidskabel die in de kofferbak zit + kabel.Na dat bestuurder en passagier airbag en gordelspanner en eindbeslagspanner zijn vervangen heb ik de foutcodes laten wissen.Enkel geeft die aan veiligheidskabel storing.Dat stuk kabel kost bij dealer 175,- ex.Is er een ander optie die deze probleem kan oplossen.

Gr, Nehro

nehro

Geplaatst door nehro (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 5-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

Nee want de kabel is geactiveerd geweest en dat kan niet gerepareerd of omzeilt worden, je kan de kabel wel weer in elkaar drukken en dan zal hij het ook gewoon (een tijd) doen maar de foutcode krijg je er niet uit.

gr Martin

nehro (0), 12 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Martin,
Word deze kabel altijd geactiveerd en of hoe kan ik dat zien dit is namelijk mijn eerste project en tot nu toe is een beetje gelukt.

Gr, Nehro

GJBAutos (0) PRO, 12 jaar geleden

als er een foutcode in staat is ie of geactiveerd, of hij is gewoon kapot (minst waarschijnlijk). Als de airbags geactiveerd zijn geweest is deze kabel ook geactiveerd. Soms kun je als je aan de kabel trekt hem lost trekken.

gr Martin

nehro (0), 12 jaar geleden

Ik heb inmiddels contact gehad met Airbagbank en die kunnen een reparatie setje leveren voor 25,- ex. daarna kan de foutcode gewist worden.

Gr, Nehro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie of stel zelf een nieuwe vraag.