BMW 3-Serie: Vloer bestuurdersstoel nat

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 320

De vloer bij de bestuurdersstoel is nat voor de pedalen. Het lijkt er op dat het water binnenkomt aan de voorzijde van de dorpel waar het plastic van de dorpel overgaat in de bekleding. Ik denk daarom dat het komt door de deurrubber, maar welke. Die aan de deurzijde of aan de carrosseriezijde. Hoe kan ik dit herkennen?

Abe02

Geplaatst door Abe02 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor BMW 3-serie? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 9 jaar geleden

De plastic beschermfolie achter de deurplaat is niet defect ?
De afvoer van de paravan onder de voorruit is schoon ?
Deurrubbers lekken zelden.

Abe02 (0), 9 jaar geleden

De afvoer onder de motorkap is schoon en open. De folie is niet kapot, volgens de garage en ik zie specifiek bij de overgang van de dorpel naar de bekleding aan de kopse kant een klein lijntje vocht naar beneden lopen. Bij de pedalen is het behoorlijk vochtig. Ik heb er een garage naar laten kijken en die verdenken dus de rubbers.

Abe02 (0), 9 jaar geleden

Auto staat vandaag bij de dealer. Die geven aan dat het inderdaad het raamfolie is. De folie wordt vandaag hersteld. Als het goed is, is mijn auto weer droog!

kaleido 1 (1830) PRO, 9 jaar geleden

Anders kun je van de winter overdekt schaatsen , er komt nog genoeg regen om te controleren , prettig weekend.

Abe02 (0), 9 jaar geleden

Dat is inderdaad een goede test. De dealer gaf aan dat er een scheur zat in het folie. Er is een nieuwe folie geplaatst. Dat het waterdicht is geloof ik op zich wel, want ze hebben de auto gewassen in de wasstraat. Voor € 120 gerepareerd, auto gewassen en haal en breng service. Prima service.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie of stel zelf een nieuwe vraag.